Inici

Search our Site

images/IMG_0535.JPG

Concert de Nadal, Ajutsi 2019

Transforma    La Vida dels Nens          Saber més     Donar Avui

 

Col·labora amb els nostres projectes

pupitres
 
10%

Pupitres nous per a l'Escola

Objectiu: Pupitres per a les classes! 
Es necessària i urgent la compra de pupitres nous per a l'Escola, ja que totes les classes en necessiten.

Donar avui
vaca
 
60%

Apadrina una vaca

Objectiu: 500€
Dos voluntaris han comprat dues vaques, que aporten una mica de llet per als alumnes. Qualsevol simpatitzant, soci o voluntari pot escollir aquesta opció d’ajuda.
 
projectes dones
 
20%

Projecte dones rebutjades

Objectiu: 20.000€ 
Essent la situació de la dona a l’Índia força crítica, estem treballant en un projecte de futur de cara a acollir un cert nombre de dones rebutjades, ja sigui per viudetat, rebuig de la família, del marit o la pròpia, o de la casta, etc. De manera que puguin conviure en una llar on també tinguin accés a algun tipus de formació que les hi permeti en el futur tenir uns ingressos.
L’Escola aportaria també el curs de cosidora amb diploma homologat per Nova Delhi.
El projecte està pressupostat però necessitem acudir a entitats externes i a fer activitats de més calatge, concerts de més envergadura que els habituals per tal d’accedir al finançament, és el nostre Projecte més ambiciós.

Donar avui
projectes gallines
 
75%

Projecte Granja de Gallines

Objectiu: 500€
Un dels projectes que volem fer en el futur és una petita granja de gallines d’on traurem els ous per a donar un suplement alimentari als nostres alumnes. El projecte està pressupostat en espera d’acabar d’aconseguir els fons necessaris.

AjutSI Logo 2017transparent              FES-TE SOCI

 
Inscriu-te als nostres programes de voluntariat
Utilitzeu el vostre talent per ajudar a altres persones. 
Saber més
 
 

uniformes blaus

Tenim uniformes nous!

Donem les gràcies a la Associació Sos3, també de Gràcia Solidària, que aquest any ha fet donació dels uniformes i les sandalies dels nostres alumnes. Ara els uniformes han tornat a canviar de color i són blaus

APADRINA ESTUDIANTE SECUNDARIA

Apadrina la continuació dels estudis dels nostres alumnes de secundària

Els nostres alumnes NECESSITEN ajuda per a poder seguir estudiant després de la secundària a l'escola d'oficis o a la Universitat.

Saber més

 

terra

REPARACIÓ DE LES TEULADES

Reparació de la teulada dels edificis que s’han deteriorat amb el temps i la pluja, on hem hagut d'impermeabilitzar els terrats. Això será el objecte de les nostres donacions prioritàriament durant l’any 2018. Un cop acabada la reparació del terra de l'Edifici de l'Escola, ara caldrà reparar els sostre del segon edifici.

Durant una bona pila d'anys el Col·legi Sant Marc de Sarrià ha col·laborat amb Ajutsi en diferents projectes, com la construcció d'un cap de Bàsquet, la construcció del cobert-menjador i d'altres. Igualment el nostre Supervisor OLIVER JABANANDAN va fer una estada d'un mes amb nosaltres i va anar cada dia al Col·legi, a intercanviar idees amb els professors i alumnes d'aquí.

Els Alumnes del col·legi Can Fabra van escriure una carta als alumnes de l’escola Parameswar i ells els van contestar, obrint el camí amb futures col·laboracions.

Últimes experiències i molt més...

Vols viatjar a l'Índia?

Els nostres voluntaris es financien ells el viatge i ajuden amb les despeses de l'estada. Hem tingut cursos de primers auxilis, música, reciclatge, jocs, manualitats ecològiques. Poden interactuar amb els alumnes i professors i ensenyar diverses matèries, jugar amb ells, etc. Una de les coses que ens agrada dels voluntaris és que ens expliquin la seva experiència, ja sigui al sopar anual o fent un reportatge, vídeo o fotos o bé un blog.

Campanyes Escolars a Barcelona

Durant una bona pila d'anys el Col·legi Sant Marc de Sarrià ha col·laborat amb Ajutsi en diferents projectes, com la construcció d'un cap de Bàsquet, la construcció del cobert-menjador i d'altres. Igualment el nostre Supervisor OLIVER JABANANDAN va fer una estada d'un mes amb nosaltres i va anar cada dia al Col·legi, a intercanviar idees amb els professors i alumnes d'aquí.

Els Alumnes del col·legi Can Fabra van escriure una carta als alumnes de l’escola Parameswar i ells els van contestar, obrint el camí amb futures col·laboracions.

Vídeos i documentals

En aquesta secció trobareu diferents vídeos de concerts solidaris, reportatges amb col·laboradors i reportatges fets a l'Índia.

Concerts Solidaris

Des de la seva fundació AJUTSI ha organitzat un Concert Solidari anual a més d'alguns altres. Hem fet tres Concerts a la Sala Luz de Gas la darrera el 2016 amb el grup SOM9 i artistes invitats, que va tenir un gran èxit. Hem fet Concerts a l'Església de Sants Just i Pastor, del Pi, a l'institut francès, a Pompeia, on aquest any tindrem un concert de guitarra a la Cripta.
Aquest any amb motiu del 20 aniversari d'AJUTSI, farem un Concert al CaixaForum el dia 18 de novembre amb destacats artistes.
A més a més el col·lectiu de poetes, músics i dansaires ARTFLOW organitza periòdicament petits concerts-performances per ajudar a Ajutsi

Què pots aportar al projecte?

Hi ha moltes maneres d’aportar al projecte, una és fer-se soci, una altra és venir com a voluntari. Necessitem voluntaris aquí també per a la preparació dels diferents actes, com Concerts i Sopars i les Fires Solidària. Anar com a voluntari a l‘Índia és tota una experiència. A més del contacte amb els alumnes i els professors sorgeixen formes noves de compartir.

Sopars Solidaris

Cada any té lloc el Sopar Solidari d'Ajutsi a la primavera, habitualment ho fem al Teatre Casinet d'Hostafrancs. Durant el Sopar hi ha una breu exposició de les nostres Activitats, el testimoni dels Voluntaris, un sorteig Solidari i diversos números musicals que inclouen balls de Bollywood. És el punt de trobada més important de l'Associació i el moment idoni perquè els voluntaris que volen anar al Projecte i simpatitzats interessats a saber més coses de l'Associació vinguin i compatim una vetllada entranyable. Ens ajuntem de 150 a 200 amics aplegats per una bona causa.
El sopar Solidari anual d’Ajutsi és un clàssic. El celebrem al Teatre Casinet d’Hostafrancs i és un moment on els nostres socis, voluntaris , simpatitzants i amics poden venir i posar-se al dia de les activitats d’Ajutsi, compartir un sopar indi, escoltar algunes actuacions musicals i disfrutar amb el ball de Bollywood. Es celebra també durant els sopar una rifa, amb objectes sonats per simpatitzants i, també, obres d’artistes amics nostres. Durant el sopar també tenim oberta una petita botiga per adquirir objectes indis de regal.