Accions Solidàries

Search our Site

CONCERTS


Des de la seva fundació AJUTSI ha organitzat un Concert Solidari anual a més d'alguns altres. Hem fet tres Concerts a la Sala Luz de Gas la darrera el 2016 amb el grup SOM9 i artistes invitats, que va tenir un gran èxit. Hem fet Concerts a l'Església de Sants Just i Pastor, del Pi, a l'institut francès, a Pompeia, on aquest any tindrem un concert de guitarra a la Cripta.
Aquest any amb motiu del 20 aniversari d'AJUTSI, farem un Concert al CaixaForum el dia 18 de novembre amb destacats artistes.
A més a més el col·lectiu de poetes, músics i dansaires ARTFLOW organitza periòdicament petits concerts-performances per ajudar a Ajutsi.
caixa
 SOPARS


Cada any té lloc el Sopar Solidari d'Ajutsi a la primavera, habitualment ho fem al Teatre Casinet d'Hostafrancs. Durant el Sopar hi ha una breu exposició de les nostres Activitats, el testimoni dels Voluntaris, un sorteig Solidari i diversos números musicals que inclouen balls de Bollywood. És el punt de trobada més important de l'Associació i el moment idoni perquè els voluntaris que volen anar al Projecte i simpatitzats interessats a saber més coses de l'Associació vinguin i compatim una vetllada entranyable. Ens ajuntem de 150 a 200 amics aplegats per una bona causa.
El sopar Solidari anual d'Ajutsi és un clàssic. El celebrem al Teatre Casinet d'Hostafrancs i és un moment on els nostres socis, voluntaris , simpatitzants i amics poden venir i posar-se al dia de les activitats d'Ajutsi, compartir un sopar indi, escoltar algunes actuacions musicals i disfrutar amb el ball de Bollywood. Es celebra també durant els sopar una rifa, amb objectes sonats per simpatitzants i també obres d'artistes amics nostres. Durant el sopar també tenim oberta una petita botiga per adquirir objectes indis de regal.