Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

CONCERTS


Des de la seva fundació AJUTSI ha organitzat un Concert Solidari anual a més d'alguns altres. Hem fet tres Concerts a la Sala Luz de Gas la darrera el 2016 amb el grup SOM9 i artistes invitats, que va tenir un gran èxit. Hem fet Concerts a l'Església de Sants Just i Pastor, del Pi, a l'institut francès, a Pompeia, on aquest any tindrem un concert de guitarra a la Cripta.
Aquest any amb motiu del 20 aniversari d'AJUTSI, farem un Concert al CaixaForum el dia 18 de novembre amb destacats artistes.
A més a més el col·lectiu de poetes, músics i dansaires ARTFLOW organitza periòdicament petits concerts-performances per ajudar a Ajutsi.
caixa
 SOPARS


Cada any té lloc el Sopar Solidari d'Ajutsi a la primavera, habitualment ho fem al Teatre Casinet d'Hostafrancs. Durant el Sopar hi ha una breu exposició de les nostres Activitats, el testimoni dels Voluntaris, un sorteig Solidari i diversos números musicals que inclouen balls de Bollywood. És el punt de trobada més important de l'Associació i el moment idoni perquè els voluntaris que volen anar al Projecte i simpatitzats interessats a saber més coses de l'Associació vinguin i compatim una vetllada entranyable. Ens ajuntem de 150 a 200 amics aplegats per una bona causa.
El sopar Solidari anual d'Ajutsi és un clàssic. El celebrem al Teatre Casinet d'Hostafrancs i és un moment on els nostres socis, voluntaris , simpatitzants i amics poden venir i posar-se al dia de les activitats d'Ajutsi, compartir un sopar indi, escoltar algunes actuacions musicals i disfrutar amb el ball de Bollywood. Es celebra també durant els sopar una rifa, amb objectes sonats per simpatitzants i també obres d'artistes amics nostres. Durant el sopar també tenim oberta una petita botiga per adquirir objectes indis de regal. 

CURS DE DANSA ÍNDIA

    
MERCEDES PEREZ, professora de Dansa India i integrant del grup de Bollywood Masala, que participa en els nostres sopars des del principi, ens ha ofert donar classes gratuïtes de Dansa India per a socis, simpatitzants, amics, familiars i coneguts d’AJUTSI a les que us convidem a participar.

Horari: Matí o tarda de dilluns a dijous, a conveniència del grup, classes 1h 30min/setmana.

Lloc: Local a Melcior de Palau, 114, local (Metro Estació de Sants i Plaça del Centre)

Preu: 20€ al mes, que conprén: despeses del local, vestuari propi, despeses transport professora

El grup ha de ser mínim de 6 persones i en funció de la resposta es podria fer més d’un grup. El curs està obert a Noies i Nois de totes les edats.

Encara sou a temps  si esteu interessats per apuntar-vos. Podeu trucar al 601 095 700 o bé enviant un correu electrònic a ajutsi@ajutsi.org

 

 
dansa ajutsi curs
058b66b2 3661 4602 b6b0 1692d2594378
 2b4c81d9 fd54 4000 a4ba 172244661f57 
  • fr-FR
  • English (UK)