Accions Solidàries

Search our Site

CONCERTS


Des de la seva fundació AJUTSI ha organitzat un Concert Solidari anual a més d'alguns altres. Hem fet tres Concerts a la Sala Luz de Gas la darrera el 2016 amb el grup SOM9 i artistes invitats, que va tenir un gran èxit. Hem fet Concerts a l'Església de Sants Just i Pastor, del Pi, a l'institut francès, a Pompeia, on aquest any tindrem un concert de guitarra a la Cripta.
Aquest any amb motiu del 20 aniversari d'AJUTSI, farem un Concert al CaixaForum el dia 18 de novembre amb destacats artistes.
A més a més el col·lectiu de poetes, músics i dansaires ARTFLOW organitza periòdicament petits concerts-performances per ajudar a Ajutsi.
caixa
 SOPARS


Cada any té lloc el Sopar Solidari d'Ajutsi a la primavera, habitualment ho fem al Teatre Casinet d'Hostafrancs. Durant el Sopar hi ha una breu exposició de les nostres Activitats, el testimoni dels Voluntaris, un sorteig Solidari i diversos números musicals que inclouen balls de Bollywood. És el punt de trobada més important de l'Associació i el moment idoni perquè els voluntaris que volen anar al Projecte i simpatitzats interessats a saber més coses de l'Associació vinguin i compatim una vetllada entranyable. Ens ajuntem de 150 a 200 amics aplegats per una bona causa.
El sopar Solidari anual d'Ajutsi és un clàssic. El celebrem al Teatre Casinet d'Hostafrancs i és un moment on els nostres socis, voluntaris , simpatitzants i amics poden venir i posar-se al dia de les activitats d'Ajutsi, compartir un sopar indi, escoltar algunes actuacions musicals i disfrutar amb el ball de Bollywood. Es celebra també durant els sopar una rifa, amb objectes sonats per simpatitzants i també obres d'artistes amics nostres. Durant el sopar també tenim oberta una petita botiga per adquirir objectes indis de regal. 


Trobades

Benvolguts amics, el Musical Solidari al CaixaFòrum va ser tot un èxit ! Vam omplir la Sala!1 concerts      2 concertsAmics, ens trobareu el dia 1 de desembre al Carrer Gran de Gràcia de Barcelona (entre Travessera de Gràcia i Rambla del Prat) fins a les 6 de la tarda a la Fira que organitza el Districte de Gràcia, junt amb les altres ONG de Gràcia Solidària.3 concertsEls dies 15 i 16 de desembre serem, com cada any a la Plaça de la Virreina també amb les altres ONG de Gràcia Solidària. Alli podeu adquirir productes indis per a obsequiar als vostres amics per les Festes de Nadal i contribuir a una bona causa.


     

 

 

CURS DE DANSA ÍNDIA

    
MERCEDES PEREZ, professora de Dansa India i integrant del grup de Bollywood Masala, que participa en els nostres sopars des del principi, ens ha ofert donar classes gratuïtes de Dansa India per a socis, simpatitzants, amics, familiars i coneguts d’AJUTSI a les que us convidem a participar.

Horari: Matí o tarda de dilluns a dijous, a conveniència del grup, classes 1h 30min/setmana.

Lloc: Local a Melcior de Palau, 114, local (Metro Estació de Sants i Plaça del Centre)

Preu: 20€ al mes, que conprén: despeses del local, vestuari propi, despeses transport professora

El grup ha de ser mínim de 6 persones i en funció de la resposta es podria fer més d’un grup. El curs està obert a Noies i Nois de totes les edats.

Encara sou a temps  si esteu interessats per apuntar-vos. Podeu trucar al 601 095 700 o bé enviant un correu electrònic a ajutsi@ajutsi.org

 

 
dansa ajutsi curs
058b66b2 3661 4602 b6b0 1692d2594378
 2b4c81d9 fd54 4000 a4ba 172244661f57