Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Per ajudar a Liant la Troca organitza l'Associació de Voluntaris de " La Caixa". Liant la Troca és un col·lectiu de dansa integrada constituït l'any 2010, a partir d'uns tallers dirigits per Jordi Cortés.

El grup està format per persones amb diferetns capacitats tan artístiques com motrius, sensorials i intel·lectuals, motius pel qual acosta l'espectador a conceptes com ara: capacitació, integració, accessibilitat, inclusió, etc.

SIN-CON-TACTO tracta de la necessitat d'estar en contacte amb els altres i també amb mateix, de com establim relacions mitjançant els diversos sentits i també de la necessitat d'estar sol en un espai esperant algú o simplement que passi alguna cosa.

Un espectacle únic i plural amb perosnes diverses, úniques i plurals. Prepara't per riure, plorar, emocionar-te i admirar. Se t'eriçarà la pell.

  • fr-FR
  • English (UK)