Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Aquest any amb motiu del 20 aniversari d'AJUTSI, farem un Concert al CaixaForum el dia 18 de novembre amb destacats artistes. A més a més el col·lectiu de poetes, músics i dansaires ARTFLOW organitza periòdicament petits concerts i/o performances per ajudar a Ajutsi.  Des de la seva fundació AJUTSI ha organitzat un Concert Solidari anual a més d'alguns altres. Hem fet tres Concerts a la Sala Luz de Gas la darrera el 2016 amb el grup SOM9 i artistes invitats, que va tenir un gran èxit. Hem fet Concerts a l'Església de Sants Just i Pastor, del Pi, a l'institut francès, a Pompeia, on aquest any tindrem un concert de guitarra a la Cripta.

Per ajudar a Liant la Troca organitza l'Associació de Voluntaris de " La Caixa". Liant la Troca és un col·lectiu de dansa integrada constituït l'any 2010, a partir d'uns tallers dirigits per Jordi Cortés.

El grup està format per persones amb diferetns capacitats tan artístiques com motrius, sensorials i intel·lectuals, motius pel qual acosta l'espectador a conceptes com ara: capacitació, integració, accessibilitat, inclusió, etc.

SIN-CON-TACTO tracta de la necessitat d'estar en contacte amb els altres i també amb mateix, de com establim relacions mitjançant els diversos sentits i també de la necessitat d'estar sol en un espai esperant algú o simplement que passi alguna cosa.

Un espectacle únic i plural amb perosnes diverses, úniques i plurals. Prepara't per riure, plorar, emocionar-te i admirar. Se t'eriçarà la pell.

  • fr-FR
  • English (UK)