Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Cada any té lloc el Sopar Solidari d'Ajutsi a la primavera, habitualment ho fem al Teatre Casinet d'Hostafrancs. Durant el Sopar hi ha una breu exposició de les nostres Activitats, el testimoni dels Voluntaris, un sorteig Solidari i diversos números musicals que inclouen balls de Bollywood. És el punt de trobada més important de l'Associació i el moment idoni perquè els voluntaris que volen anar al Projecte i simpatitzats interessats a saber més coses de l'Associació vinguin i compatim una vetllada entranyable. Ens ajuntem de 150 a 200 amics aplegats per una bona causa.El sopar Solidari anual d’Ajutsi es un clàssic. El celebrem al Teatre Casinet d’Hostafrancs i es un moment on els nostres socis, voluntaris , simpatitzants i amics poden venir i posar-se al dia de les activitats d’Ajutsi, compartir un sopar indi, escoltar algunes actuacions musicals i disfrutar amb el ball de Bollywood. Es celebra també durant els sopar una rifa, amb objectes sonats per simpatitzants i també obres d’artistes amics nostres. Durant el sopar també tenim oberta una petita botiga per adquirir objectes indis de regal.

 

Aquest any amb motiu del 20 aniversari d'AJUTSI, farem un Concert al CaixaForum el dia 18 de novembre amb destacats artistes. A més a més el col·lectiu de poetes, músics i dansaires ARTFLOW organitza periòdicament petits concerts i/o performances per ajudar a Ajutsi.  Des de la seva fundació AJUTSI ha organitzat un Concert Solidari anual a més d'alguns altres. Hem fet tres Concerts a la Sala Luz de Gas la darrera el 2016 amb el grup SOM9 i artistes invitats, que va tenir un gran èxit. Hem fet Concerts a l'Església de Sants Just i Pastor, del Pi, a l'institut francès, a Pompeia, on aquest any tindrem un concert de guitarra a la Cripta.

Per ajudar a Liant la Troca organitza l'Associació de Voluntaris de " La Caixa". Liant la Troca és un col·lectiu de dansa integrada constituït l'any 2010, a partir d'uns tallers dirigits per Jordi Cortés.

El grup està format per persones amb diferetns capacitats tan artístiques com motrius, sensorials i intel·lectuals, motius pel qual acosta l'espectador a conceptes com ara: capacitació, integració, accessibilitat, inclusió, etc.

SIN-CON-TACTO tracta de la necessitat d'estar en contacte amb els altres i també amb mateix, de com establim relacions mitjançant els diversos sentits i també de la necessitat d'estar sol en un espai esperant algú o simplement que passi alguna cosa.

Un espectacle únic i plural amb perosnes diverses, úniques i plurals. Prepara't per riure, plorar, emocionar-te i admirar. Se t'eriçarà la pell.

  • fr-FR
  • English (UK)