Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

voluntaris5 

Els voluntaris que han anat al Projecte, ens aporten la seva visió fresca i espontània del que han viscut a Gengpuram i ben aviat des del principi han estat una font d'inspiració per AJUTSI. seria impossible recordar-los a tots però si que anirem penjant fotos en aquest apartat, al costat de les últimes visites, de voluntaris de totes les èpoques. Sovint, el fet de conèixer el projecte de primera mà els ha dut a implicar-se més directament a l'Associació i això ha estat una font d'intercanvi i creativitat.
voluntari4
 
A les fotografies podeu veure la Silvia i la Sandra fent activitats amb els alumnes, dons van ser-hi aquest agost del 2017 durant uns deu dies. També podeu veure fotos dels darrers visitants.
voluntaris1
  • fr-FR
  • English (UK)