Col·laboradors

Search our Site

 

Entitats i col·lectius que ens donen suport

De diverses maneres,  totes col·laboren, gràcies!

 

 

1
 

Gràcia solidària

Aquest és el col·lectiu de les ONG de cooperació de Gràcia, del quan Ajutsi n'és una de les entitats impulsores. Aquest col·lectiu vol fer arribar als graciencs la informació de l'existència i les activitats de les diferents associacions i per això organitza fires, concerts, concurs fotogràfic i d'altres activitats.
2
 

Col·legi Sant Marc de Sarrià

Durant una bona pila d'anys el Col·legi Sant Marc de Sarrià ha col·laborat amb Ajutsi en diferents projectes, com la construcció d'un cap de Bsquet, la construcció del cobert-menjador i d'altres. Igualment el nostre Supervisor OLIVER JABANANDAN va fer una estada d'un mes amb nosaltres i va anar cada dia al Col·legi, a intercanviar idees amb els professors i alumnes d'aquí.
3
 

Artflow

Col·lectiu de Poetes i Músics que realitzen Concerts i Recitals de Poesia a benefici de la nostra Associació.
 
4
 

Artist love

Aquest col·lectiu artístic i educatiu es va adreçar a nosaltres per a fer una experiència a l'Escola Parameswar que es va traduir en la pintada dels murs de l'Escola, com un treball de creativitat per als nens i en la realització de diversos vídeos on es veu el desenvolupament de l'activitat.
5
 

Col·laboració de HALLDOR MAR

Aquest gran artísta ha col·laborat diverses vegades amb nosaltres. Ens ha fet passar velades meravelloses al sopar solidari d'AjutSi.
 
6
 

Col·laboració de NEREIDA FOLK

Nereida és un grup de música folk format l’any 2012 arran d’un combo de música tradicional de l’Estudi de música Tritó. Aquest grup de música ha col·laborat diverses vegades amb AjutSi.