FAQs

Search our Site

Preguntes més freqüents

 

Sí, n’hi ha però  no arriben arreu, en el cas de Gengapuram les Escoles de Secundària són a altres pobles més allunyats i els nostres nois i noies havien de fer llargues distàncies a peu on en bici per assistir-hi. És per això que el Father John va pensar en fer una Escola de Secundària a Gengapuram aprofitant uns terrenys que havia heretat del seu pare.

 

Molts poden fer estudis superiors de les més diverses índoles, ja sigui treballant o amb l’ajut de familiars. Han sortit infermeres i infermers, mestres i de molt diverses professions. Els nostres col·laboradors d’allà també han gestionat Microcrèdits per a donar sortida a alguns d’aquests estudiants. Ajutsi també ha participat i encara participa d’aquests programes de Microcrèdits. També alguns alumnes es casen i es pasen a treballar en els oficis i professions més diversos. Sovint tornen a l’Escola a saludar el Sr. Swamickan i els professors i expressen el seu agraïment a Ajutsi i tots els nostres col.laboradors per l’ensenyament rebut.

 

No, l'ensenyament és gratuït.

 

Tenen dret a més uniformes, nosaltres nomes en podem proporcionar un cada curs. Darrerament també els donen sandàlies. Esperem aquest any poder introduir aquesta despesa.

 

En realitat cobren menys que a la Publica per això és d’agrair el seu esperit de servei. Ajutsi en la mesura del possible té atencions amb ells, uniformes, paga de Nadal, obsequis de reconeixement, etc.

 

Quan es va crear l’Escola, el Father John va renunciar a tota ajuda pública per tal que ens donessin el permís per a fer-la. Ara aquest punt el volem canviar. Hem demanat a Ensenyament que es faci càrrec del dinar del migdia, però encara no ens ho han concedit. Actualment només tenim gratuïtament els llibres.

 

Sí, el municipi va fer que hi hagués llum nocturna a la carretera que passa per davant de l'Escola i també ha proporcionat un dipòsit d'aigua i, més recentment, un purificador d'aigua.

 

Els nostres alumnes s'esmercen en aprofitar l'ajuda rebuda i són exemplars, cada any el 99% passen amb èxit l'examen de final de secundària.