Atenció! Emergència ONG a Gengapuram

La situació a l’Índia es d’emergència i en aquest moment estan sofrint la segona onada de la COVID en aquell país a uns nivells molts alts. Això, sumat als dèficits estructurals i la falta de mitjans agreugen la situació

La nostra zona tot i no tenir una incidència molt gran comença a patir-ne les conseqüències. Una d’elles es l’estat de confinament total decretat a l’estat de Tamil Nadú. Això afecta a la funcionalitat de la nostra escola i al dia dia de les famílies.

Les diverses Associacions que tenen projectes a Gengapuram s’estan abocant en ajudar a la població. Aquests dies s’està distribuint ajuda urgent de subsistència gràcies a una donació puntual. A les fotos i vídeo podeu veure la preparació dels kits i l’entrega de les ajudes.

Una associació catalana propera a Ajutsi enviarà ajuda econòmica properament per adquirir material mèdic i sanitari.

Des d’AJUTSI volem continuar ajudant la població de Gengapuram especialment les famílies dels nostres alumnes amb nous enviaments i ajudes que complementaran aquestes accions

Us informem dels costos actuals de les necssitats bàsiques:

𝟭 𝘀𝗮𝗰 𝗱𝗲 𝗳𝗮𝗿𝗶𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝟮𝟬 𝗞𝗴 = 𝟭𝟮€
𝗠𝗮𝘀𝗰𝗮𝗿𝗲𝘁𝗲𝘀 = 𝟬,𝟯𝟬€
𝗚𝘂𝗮𝗻𝘁𝘀 = 𝟬,𝟴𝟬€
𝟭 𝗽𝗮𝗰𝗸 𝗵𝗶𝗴𝗶è𝗻𝗶𝗰 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝗶𝗮 = 𝟱€
𝟭 𝘂𝗻𝗶𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲 = 𝟭𝟮€
𝟭 𝗯𝗶𝗰𝗶𝗰𝗹𝗲𝘁𝗮 = 𝟱𝟬€
𝗘𝗹 𝗺𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗺𝗲𝗻𝘀𝘂𝗮𝗹 𝗱’𝘂𝗻 𝗮𝗹𝘂𝗺𝗻𝗲 𝗮 𝗹’𝗘𝘀𝗰𝗼𝗹𝗮 𝗣𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝘀𝘄𝗮𝗿 é𝘀 𝗱𝗲 𝟮𝟱€.

Si voleu col·laborar us recordem el nostre compte per fer donatius: 𝗘𝗦𝟲𝟮 𝟮𝟭𝟬𝟬 𝟬𝟵𝟱𝟯 𝟵𝟭𝟬𝟮 𝟬𝟬𝟬𝟲 𝟰𝟱𝟲𝟬
També podeu fer el vostre donatiu via Paypal a ajutsi@ajutsi.org. (Recordeu que els vostres donatius desgraven a Hisenda).

Volem acabar aquest post amb una especial i emotiva salutació per en 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗮𝘁𝗵, un dels mestres de la nostra escola i que està lluitant contra el còvid a la UCI de l’hospital

Emergència ONG acció Gengapuram al Sud de l'ïndia

Els nostres col·laboradors

Com puc ajudar?

Aqui pots fer la teva col·laboració amb AjutSI ja sigui fent-te Soci aportant la quantitat que tu vulguis o fer un donatiu solidari puntual via Paypal o Transferèencia Bancaria ( més endavant també per Bizum i Codi de barres) o per als objectes donats pels artistes com a col·laboració solidària que pots trobar al Racó de l’artista. AJUTSI/Associació per a l'Ajut al Sud de l'Índia és una associació declarada d’utilitat publica i segons la Llei 49/2002 els vostres donatius podran ser deduïts a la vostra declaració de la renda.

Fes-te soci!

Per al manteniment regular de l’Escola Parameswar necessitem socis. Els Socis d’AjutSI són l’essència del Projecte. La quantitat a aportar es de lliure elecció. Sense aquesta aportació regular l’Escola no es podria mantenir.

El manteniment mensual d’un alumne a l’Escola Parameswar és de 25€

Donatiu solidari

També pots cal·laborar amb el nostre projecte fent una transferència al compte d’AjutSI, a través de Bizum, PayPal o utilitzant el QR.

Què podem fer amb els vostres donatius:

1 uniforme: 12€
1 bicicleta: 50€
1 pack higiènic de noia: 5€
1 sac d’arros de 25kg: 15€
1 sac de farina de 20 Kg: 12€

* Si fas un donatiu solidari envia’ns un correu a ajutsi@ajutsi.org indicant el teu nom complert, NIF i codi postal per tal de poder desgravar a l’IRPF o Impost de Societats. Moltes gràcies per col·laborar!

Transferència

Col·labora amb el nostre projecte fent una transferència amb l’import que tu vulguis.*

ES62 2100 0953 9102 0006 4560

PayPal

Fes un donatiu de l’import que tu vulguis, a través de PayPal o targeta de crèdit o dèbit.*

Fes un donatiu de l’import que vulguis a través de Bizum al número:

03642

Fes un donatiu de l’import que tu vulguis.

El racó de l’artista

Col·labora adquirint art

La intenció del Racó de l’Artista es fer present realitzacions d’artistes que han cedit les seves obres a AjutSI. En algunes obres significatives, el donatiu solidari suggerit correspon a la valoració de l’obra feta per l’artista mateix segons la seva cotització. En els altres el donatiu es de lliure elecció.

Decorant punts de llibre

Pintura de
Jaume Carbonell

55 x 46 cm.

www.jaumecarbonell.com

Donatiu suggerit: 600€

ES62 2100 0953 9102 0006 4560

Pintura de
Francesc Florit Nit

53,50 x 71 cm.

www.floritnin.com

Donatiu suggerit: 500€

ES62 2100 0953 9102 0006 4560

Mutual Respect

Hal & Xavi

Els alumnes de l’Escola van dibuixar un mandala i el van titular: “Mutual Respect” El Hal i el Xavi van voler titular així el seu primer CD, dedicar-lo als nois i noies del’Escola I fer-los-en donatiu.

Donatiu suggerit: 10€

ES62 2100 0953 9102 0006 4560

* Si fas un donatiu solidari envia’ns un correu a ajutsi@ajutsi.org indicant el teu nom complert, NIF i adreça postal. Moltes gràcies per col·laborar!