Sopars

El sopar es l’esdeveniment principal d’AjutSI, on cada any, els socis, amics i simpatitzants es troben i comparteixen les realitzacions i les novetats.

Sempre tenim actuacions musicals, en Halldor Mar sempre hi es present, un taller de Bollywood i una rifa solidària amb donacions d’objectes indis, llibres i discs, i també venda d’objectes de l’Índia. Comptem amb el Càtering de la Bibi amb un bufet de cuina india.

Durant uns anys el sopar es va celebra al Centre Cívic la Sedeta i ja des de fa temps al Teatre Casinet d’Hostafrancs.

Sopar solidari d’AjutSI

Sopar ajutSI Casinet Hostafrancs 2022

El passat dissabte 9 d’abril va tenir lloc el sopar solidari al Teatre Casinet d’Hostafrancs. Per fi ens vàrem retrobar després de 3 anys. Va ser una vetllada entranyable amb el testimoni dels voluntaris, les actuacions musicals d’en @halldormar i els seus fills (#theElephantInTheRoom), el LuisBarria, els balls i taller de Bollywood de #Sunaera, el documental d’en MarcGalver, les paraules …

LLEGIR MÉS

Actuació de Nereida Folk al sopar del 2017

Actuació de Nereida Folk al sopar d'Ajutsi 2017

Sopar del 2017 al Casinet d’Hostafrancs. Vam comptar amb l’actuació del grup Nereida Folk, que es van brindar a actuar per AjutSI amb el seu repertori de folk tradicional de diferents països. Els instruments inclouen dues flautes travesseres, un arpa, un contrabaix i percussió.