Política de privacitat

VULL COL·LABORAR

El responsable del tractament de les dades personals és AJUTSI – Associació per a l’Ajut al Sud de l’Índia (d’ara endavant AjutSI), amb NIF: G-61686424 i domicili al Carrer del Robí,18 – Entresol 3a – 08024 Barcelona i l’adreça electrònica: info@ajutsi.org

L’accés al lloc web www.ajutsi.org i a la informació que conté comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest Avís Legal. La informació facilitada per el lloc web és la vigent en la data de l’última actualització i AjutSIAjutSI es reserva el dret de modificar-la en qualsevol moment. Els continguts del lloc web no constitueixen una oferta vinculant

AjutSI compleix la legislació respecte a la protecció de dades personals i adopta les mesures de seguretat necessàries, d’acord amb la normativa aplicable de la Llei i Reglament de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, com també el que es disposa a la Llei de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (Llei 34/2002, d’11 de juliol)

L’informem que les dades de caràcter personal que voluntàriament ens faciliti a través dels diferents formularis d’entrada disposats a aquest efecte en el lloc web www.ajutsi.org o en qualsevol altre canal, seran incorporades al fitxer de clients, proveïdors o col·laboradors segons correspongui, que és responsabilitat de AjutSI, (en endavant la Responsable dels fitxers) amb la finalitat d’informar i promocionar els serveis que s’ofereixen i gestionar correctament la relació amb els clients, proveïdors i col·laboradors.

Així mateix, el/la usuari/a del lloc web www.ajutsi.org, en facilitar voluntàriament les seves dades de caràcter personal a través dels diferents formularis d’entrada disposats a aquest efecte a la web autoritza de manera expressa a que les seves dades puguin ser utilitzades en l’enviament de comunicacions comercials i ofertes publicitàries per correu electrònic, fax o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur.

Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries. En cas de no ser facilitades, el responsable dels fitxers no garanteix que els serveis prestats s’ajustin completament a les necessitats.

El consentiment s’entendrà prestat sempre i quan no es comuniqui expressament la revocació d’algun dels tractaments indicats anteriorment. A aquest efecte, el/la usuari/a podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis contractats dirigint-se a AjutSI El/la usuari/a de la web www.ajutsi.org serà el/la únic/a responsable de la veracitat i exactitud de les dades aportades, actuant el responsable dels fitxers de bona fe només com a prestadora del servei. En cas d’haver facilitat dades falses o de terceres persones sense que hi hagi el seu consentiment, el responsable dels fitxers es reserva el dret a la destrucció immediata de les esmentades dades a fi de protegir el dret del titular o titulars de les mateixes.

El responsable dels fitxers es compromet a complir la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptarà totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració , pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposades. Tot això de conformitat amb el que estableix la legislació vigent.

La lloc web www.ajutsi.org utilitza cookies (veure política de cookies) que permeten identificar a usuaris No obstant, si es produeix qualsevol canvi en la política de privacitat referent a això en serà immediatament advertit a través d’aquest lloc Web, incloent l’oportuna rectificació en aquest apartat.

El lloc Web disposa de les mesures de seguretat de la informació generalment utilitzades per evitar l’accés no autoritzat a les dades personals.

AjutSI no assumeix cap responsabilitat per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses, produïts per: (i) interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions, o per qualsevol altra causa aliena al nostre control; (ii) intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes, com a virus informàtics o qualsevol altre; (iii) errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades d’aquest.

El/la usuari/a del web www.ajutsi.org podrà en qualsevol moment exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació de tractament, portabilitat i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a AjutSI NIF: G-61686424 i domicili al Carrer del Robí,18 – Entresol 3a – 08024 Barcelona i l’adreça electrònica: info@ajutsi.org

Com puc ajudar?

Aquí es podria explicar de quines maneres diferents es pot ajudar al projecte: fent donacions, fent-se soci, comprant productes fets pels nens etc.

Fes-te soci!

Per al manteniment regular de l’Escola Parameswar necessitem socis. Els Socis d’AjutSI són l’essència del Projecte. La quantitat a aportar es de lliure elecció. Sense aquesta aportació regular l’Escola no es podria mantenir.

El manteniment mensual d’un alumne a l’Escola Parameswar és de 25€

Donatiu solidari

També pots cal·laborar amb el nostre projecte fent una transferència al compte d’AjutSI o bé a través de PayPal. Properament també serà possible fer donacions per Bizum o QR. Moltes gràcies!

Que podem fer amb els vostres donatius

1 uniforme: 12€
1 bicicleta: 50€
1 pack higiènic de noia: 5€
1 sac d’arros de 25kg: 15€
1 sac de farina de 20 Kg: 12€

Transferència

Col·labora amb el nostre projecte fent una transferència amb l’import que tu vulguis.*

ES62 2100 0953 9102 0006 4560

PayPal

Fes un donatiu de l’import que tu vulguis, a través de PayPal o targeta de crèdit o dèbit.*

* Si fas un donatiu solidari envia’ns un correu a ajutsi@ajutsi.org indicant el teu nom complert, NIF i codi postal. Moltes gràcies per col·laborar!

El racó de l’artista

Col·labora adquirint art

La intenció del Racó de l’Artista es fer present realitzacions d’artistes que han cedit les seves obres a AjutSI. En algunes obres significatives, el donatiu solidari suggerit correspon a la valoració de l’obra feta per l’artista mateix segons la seva cotització. En els altres el donatiu es de lliure elecció.

Decorant punts de llibre

Pintura de
Jaume Carbonell

55 x 46 cm.

www.jaumecarbonell.com

Donatiu suggerit: 600€

ES62 2100 0953 9102 0006 4560

Pintura de
Francesc Florit Nit

53,50 x 71 cm.

www.floritnin.com

Donatiu suggerit: 500€

ES62 2100 0953 9102 0006 4560

Mutual Respect

Hal & Xavi

Els alumnes de l’Escola van dibuixar un mandala i el van titular: “Mutual Respect” El Hal i el Xavi van voler titular així el seu primer CD, dedicar-lo als nois i noies del’Escola I fer-los-en donatiu.

Donatiu suggerit: 10€

ES62 2100 0953 9102 0006 4560

* Si fas un donatiu solidari envia’ns un correu a ajutsi@ajutsi.org indicant el teu nom complert, NIF i adreça postal. Moltes gràcies per col·laborar!