Sopar Solidar 2024

Galeria fotogrĂ fica del sopar

Una nit inoblidable! 🌟 Moltes gràcies a tots els que vau assistir al nostre Sopar Solidari d’Ajutsi. Junts hem aconseguit recaptar 1.700€ nets per al nostre projecte educatiu a Gengapuram a l’escola Parameshwar, Tamil Nadu. Cada euro va directament a afavorir aquesta causa tan important.

Volem expressar un agraïment especial als artistes que van omplir la nit de música i alegria: @halldormar , Negroni Duet & Friends, i Llar de Folk. La vostra música va fer la nit encara més especial!

Gràcies també a Miriam Gallardo @miriamusicmedia per capturar cada moment amb les seves fotografies, part de excepcional de la nostra junta.

Seguim treballant junts per un futur millor!

Aquest proper divendres 3 de maig, uneix-te a nosaltres per una nit inoblidable al Teatre Casinet d’Hostafrancs, situat al carrer Rector Triadó 53, en el vibrant barri de Sants a Barcelona. La cita és a les 20.30h!

Gaudeix d’un exquisit buffete de cuina típica índia, cortesia del magnífic Càtering de la Bibi. Una experiència culinària oberta a tothom, perfecta per als amants de la gastronomia índia i per aquells que busquen descobrir nous sabors.🎶 La nit serà amenitzada per actuacions estel·lars de “Negroni Duet & Friends”, “Llar de Foc” i el nostre estimat, televisiu i habitual “Halldor Mar”. Prepàra’t per una fusió única de música que promet emocionar i entretenir a tots els assistents.

És preferible reservar la teva plaça via web o telèfon per assegurar la teva assistència. No et perdis aquesta oportunitat única de gaudir d’una vetllada meravellosa mentre col·labores amb una causa noble.

Tots els beneficis obtinguts durant l’esdeveniment seran destinats a l’escola Parameswar a Gengapuram, Tamil Nadú, Índia, ajudant a millorar les vides dels infants i oferint-los un futur ple d’oportunitats. Unim-nos per una causa que canvia vides, un sopar a la vegada.

Feu un comentari